Ученици от ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” в град Мездра

...
Ученици от ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” в град Мездра
Коментари Харесай

Ученици от Мездра посетиха новото студио навръх 19-тия рожден ден на bTV Новините

Ученици от ОУ „ Св.Св. Кирил и Методий” в град Мездра посетиха новаторското, високотехнологично, 360-градусово студио на bTV във връзка 19-тия рожден ден на Новините,

В новото студио ги посрещнаха Нели Тодорова и Веселина Петракиева, определени от сътрудниците си за кореспондент и продуцент на годината посредством обичайния вътрешен конкурс.
bTV Новините навършиха 19 години! Вижте сътрудниците, които бяха отличени от редакцията Четирима от тях гостуваха в предаването „ Тази заран ”
„ Най-важното е да питаш, да можеш да питаш всичко. Да не се притесняваш че индивидът против теб няма да желае да отговори, няма да му бъде комфортно да отговори. На теб не ти е работа да осигуряваш комфорта на индивида против теб. Задължително е да уважаваш събеседника, само че наложително е да питаш”, изясни „ Репортер на годината” Нели Тодорова.

Веселина Петракиева, отличена за „ Продуцент на годината” акцентира, че най-важното за дребните е да запазят детското си любознание, тъй като положителните публицисти са любопитните и любознателните.
Навръх 19-ия рожден ден на bTV Новините: Нели Тодорова е „ Репортер на годината “ „ Маркет линкс “: Новините и настоящите излъчвания на bTV усилват доверието си измежду българските фенове
Заинтригувани от магията на малкия екран учениците влязоха и в ролята на водещи на новините. А едно от най-усмихнатите лица в нюзрума на bTV - Натали Трифонова им сподели по какъв начин се изготвя прогнозата за времето.

Гостите от Мездра са членове на единствения „ Говорящ вестник у нас”, вестник, който не се написа, а се приказва.

Именно тяхното учебно заведение през 2016г., дава името на талисмана на акцията на bTV „ Да почистим България заедно” – Зеленко Зеленков!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР