Ученици от Частна езикова гимназия Стоян Сариев посетиха Районен съд

...
Ученици от Частна езикова гимназия Стоян Сариев посетиха Районен съд
Коментари Харесай

Пловдивски ученици посетиха Районния съд и се запознаха от близо със съдебния процес

Ученици от Частна езикова гимназия „ Стоян Сариев ” посетиха Районен съд - Пловдив за запознаване със правосъдната власт, нейните функционалности,морални и професионални отговорности на правосъдните чиновници.
Прочетете още
Предостави се опция учащите да станат част от правосъдния развой и да участват на разнообразни по естество правосъдни каузи водени от арбитър Узунов - Председател на Х углавен състав в Районен съд Пловдив.

Съдия Узунов срещна учениците със системата на съдилищата, спецификата на работа и отговорностите на участниците в правосъдните процеси,както и високите морални и нравствени качества, които те би трябвало да имат. Визитата бе върната. Поради огромния интерес от страна на възпитаници и учители арбитър Узунов посети Частната езикова гимназия „ Стоян Сариев “ и пред любопитната публика показа забавни каузи и проблеми, както и другите неоправдателни присъди получили причинителите на закононарушенията. Профилиращ предмет в учебното заведение е история, която се трансформира в началният старт за професионалното и кариерно развиване на искащите да се осъществят като прокурори, юристи и съдии.

Учениците благодариха на съдия Узунов от Районен съд - Пловдив, че ги срещна с Българската правосъдната система и всекидневно обезпечава правдивост при използването на законите.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР