Ученици от 10-и и 11-и клас помагат доброволно с уроците

...
Ученици от 10-и и 11-и клас помагат доброволно с уроците
Коментари Харесай

Вярваме в доброто: Ученици помагат доброволно с уроците на по-малките деца

Ученици от 10-и и 11-и клас оказват помощ непринудено с уроците и домашните на по-малките. Класната стая в учебно заведение доктор Петър Берон в Костинброд се назовава стая на " Хамелеоните”, тъй като децата вземат най-различни уроци и непрекъснато ги сменят.

От началото на тази образователна година, учениците от 10-и и 11-и клас са част от следобедната занималня на по-малките. Заниманията са част от специфичен план.

" Искам да бъда преподавател " в действителност цели да покаже на учениците, по-големите възпитаници от горен курс какъв брой е зареждащо да работиш с деца, какъв брой е приятна тази признателност, която усещаш от тяхна страна, тъй като считам, че това е единственото нещо, което може да притегли един младеж към учителската професия”, сподели Гергана Янева, създател на фондация " Тебешир ".

Радослава, която преподава в занималнята, вижда смяната в децата.

„ За това ми оказват помощ учениците от горен курс, да разпределя вниманието по равно на всички. Второто е, че ми оказва помощ да науча децата да си оказват помощ, което е доста важно”, съобщи Радослава Георгиева – преподавател в СОУ " Д-р Петър Берон ".

Патрисия е част от плана през цялото време и към този момент е извоювана за идеята. Иска да стане преподавател.

Преди да се разделим, екипът ни получи и специфичен подарък – Наръчник от Хамелеоните кои вести са положителни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР