Учените от Центъра по астробиология към Бъкингамския университет (BSAB) твърдят,

...
Учените от Центъра по астробиология към Бъкингамския университет (BSAB) твърдят,
Коментари Харесай

Рогат организъм бил доказателство за извънземен живот

Учените от Центъра по астробиология към Бъкингамския университет (BSAB) настояват, че са създали първата за цялата история на науката фотография на извънземен организъм.

Те разказват „ организма “ като парченце, „ по форма напомняща бик “, която съставлява „ независимо живо създание “.

Според екипа, ръководен от проф. Милтън Уейнрайт, фотографията се явява несъмнено удостоверение за съществуването на извънземни форми на живот в Космоса, оттатък рамките на атмосферата на нашата планета.

Учените считат фотографията за ново доказателство в интерес на теорията за панспермия, съгласно която животът е пристигнал на Земята от Космоса.

Откритието единствено потвърждавало, че процесът по разпространяване на живи частици из далечни светове не е приключил в дълбоката античност, а продължава и до през днешния ден.

Използвайки мощни магнити, откривателите отделили този организъм от дребните частици и парчета. Самите частици били събрани в границите на план, изпълняван в Дарбишър. Неговата същина е изпращане на въздушни сонди на височина към 30 километра – там, където стратосферата граничи с околоземното пространство.

Както твърди Уейнрайт, на фотографията е показан кристал сол с прикован към неговата повърхнина „ аморфен “ жив обект.

„ Ние имаме вяра, че това е изображение на извънземен бацил, живеещ високо в стратосферата. За последните няколко години нашият екип провокира сензация, потвърждавайки, че микробите идват на нашата планета непрекъснато. Критиците на всички места тръбяха, че нашата работа е неверна, само че никой от тях до момента не е дал даже най-малкото жизнеспособно различно пояснение. “

Учените допълват, че въпросният кристал е бил открит дружно с такива редки детайли като диспросий, лутеций, неодим и ниобий.

„ Масата на тези частици е прекомерно огромна, с цел да се повдигнат във въздуха от земната повърхнина. Затова е разумно да твърдим, че са прилетели от Космоса. “

Това не е първият случай, в който откривателите от Шефилдския и Бъгингамския университет претендират за разкриване на микроскопични структури, свързани с биологичния живот в земната стратосфера.

Така да вземем за пример през януари тази година стана ясно, че екипът е разкрил в прахуляк и твърди частици, събрани в горната част на атмосферата, на височина към 27 километра, „ парченце фантом “.

Въздушни сонди били изпратени в горната атмосфера и по време на метеорния поток Персеиди. През септември 2014 учените разкрили в парчета, доставени от горните пластове, парченце „ змей “.

В края на януари 2015 целият свят разбра, че учените са разкрили доказателство за извънземни форми на живот, пристигнали на Земята в „ титанова сфера “. Ако се има вяра на думите на откривателите, то микроскопичната титанова сфера (с диаметър към 30 микрона) съдържа биологичен материал.

„ Това е топче с диаметър на човешки косъм, което от вътрешната страна се състои от леплив биологичен материал и се прикрепя към горната част с влакнеста субстанция. Бяхме зашеметени, когато рентгенът сподели, че сферата главно се състои от исполин с незначителна смес на ванадий. Първото, което ни пристигна мислено, е че е била изпратена от незнайна цивилизация, която продължава да засява Земята с живот. “

Изследователите описали микроскопичната титанова сфера като паднало в нашата атмосфера от Космоса „ извънземно зрънце живот “, което се взривява, с цел да популяризира генетичен и биологичен материал по цялата Земя.

Учените ни убеждаваха, че титановата сфера е създадена от софтуерно развити извънземни, които се стремят да инфектират Земята с непознати форми на живот, с цел да могат след това да я колонизират.

Според откривателите частиците не се явяват прахуляк, вдигнат от земята към горните елементи на атмосферата, тъй като върху тях са останали следи във тип на кратери, доказващи, че те са паднали от Космоса и не са попадали под атмосферата.

„ Кратерите потвърждават, че сходно увреждане може да е било нанесено единствено от парченце, летяла в Космоса на голяма скорост. “

Учените обявиха също, че в събраните мостри от прахуляк няма никакви следи от замърсяване със земни частици.

„ Нашите биологични обекти, добити от получените мостри, не могат да бъдат асоциирани както с неорганичен прахуляк (частици вулканична пепел и т.н.), по този начин и с биологични форма със земен генезис. “

През юни 2014 година откривателите обявиха, че евентуално са разкрили „ фосилизирана бактериална биологична форма “, която е пътешествала по Космоса върху марсиански астероид.

В неотдавнашна обява със заглавието „ Преход от земна биология към галактически живот “, чийто създател е фамозният последовател на теорията за панспермия, проф. Чандра Викрамасингх, откривателят безапелационно потвърждава, че за последните тридесет години теорията за панспермия е заела лидерско място в парадигмата на научните познания.

И въпреки всичко данните, получени от откривателите, не престават да търпят рецензия от мастити учени, които настояват: Уейнрайт, Викрамасингх и техните сътрудници, пропагандиращи панспермия, не са дали безапелационни научни доказателства в удостоверение на обичаната си доктрина.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР