Ученикът, ударил с дървен кол свой учител в Садово, беше

...
Ученикът, ударил с дървен кол свой учител в Садово, беше
Коментари Харесай

Осем месеца затвор условно за ученика, ударил учител с дървен кол

Ученикът, блъснал с дървен прът собствен преподавател в Садово, беше приет за отговорен за действието си. Той получи 8 месеца затвор, само че с 2 години изпитателен период.
Срещу Атанас Георгиев има и пробационна мярка - за период от 2 години той би трябвало от време на време да се среща с държавен чиновник. С оглед постановената присъда, съдът промени в началото взетата по отношение на подсъдимия Атанас Георгиев мярка за неотклонение в по-лека такава " под контрол на контрольор Детска педагогическа стая ".
Присъдата предстои на обжалване и митинг пред Окръжен съд – Пловдив в 15-дневен период.
Предисторията
Георгиев удари учителя по британски език Антон Велков. Причината съгласно гледната точка на учителя - той опитал да вкара ред, откакто Атанас и негови другари се забавлявали и отваряли по време на час вратите в Професионалната гимназия по селско стопанство в Садово. Последвал скандал, приключил с удар.
Версията на другар на Атанас - Васил Велков, е друга. По думите му Велков от дълго време ги тормозел, наричал ги " роми " и " мангали ". В случая Атанас реагирал поради трупано дълго възмущение, въпреки че самият Васил сподели, че това не е предписание. По думите му, той опитал да спре Атанас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР