Ученикът от Спортното училище в Русе, който стана известен с

...
Ученикът от Спортното училище в Русе, който стана известен с
Коментари Харесай

Гребецът-бияч Махмут влиза в панделата за година

Ученикът от Спортното учебно заведение в Русе, който стана прочут с редица побои, се изправи пред съда. В началото на ноември в общественото пространство бе пуснат клип, в който 17-годишният тогава юноша бие и унижава друго момче - постанова го с юмруци, а след това го кара да му целува краката.

Това провокира напрежение в града, а след това стана ясно, че има и други жертви на похищения от страна на състезателят по кану-каяк Джан Махмут.

Окръжната прокуратура му повдигна обвиняване за нанасяне на лека телесна щета, изнудване и обир. Ученикът бе арестуван. Към момента Махмут към този момент е на 18 години и дава отговор пред Темида по общо шест обвинявания. Признал се е за отговорен по всички тях.

Присъдите за всяко от действията биха били повече от 1 година. Тъй като по време на осъществяването им Джан Махмут е бил на 17 година обаче, те били редуцирани. Затова в този момент той ще остане единствено 1 година зад решетките. От нея ще му бъде приспаднато времето, което към този момент е прекарал в ареста - към 2 месеца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР