Ученикът е бил опериран спешно от неврохирургически екип под ръководството

...
Ученикът е бил опериран спешно от неврохирургически екип под ръководството
Коментари Харесай

Най-Страшният Кошмар Връхлетя Българско Училище! В Момента Вият Линейки, Учители В Паника

Ученикът е бил опериран незабавно от неврохирургически екип под управлението на доктор Николай Недев. От учебното заведение отхвърлят информация за случая. Директорът госпожа Снежана Нягулова не подвига телефона си.

" Умолявам да не ме безпокойте за повече информация, защото влизам в тежка интервенция, момчето, за което ме питате от през вчерашния ден е добре, аз съм оперирал, само че нямам право да ви кажа повече ", съобщи доктор Недев в удостоверение на информацията на Флагман.бг

Гимназията се намира в самия център на града и е измежду елитните учебни заведения в Бургаска област.

Десетокласникът е бил в спаринг по карате с различен съученик, който, имитирайки държание на ММА войник, го ритнал без да желае в главата. Вследствие на това момчето е получило мозъчен кръвоизлив.

Пациентът бил в устойчиво положение в реанимация, от Неврохирургия настояват, че интервенцията на хематом е протекла вярно.

От учебното заведение липсва информация, необичайно е що за дисциплинираност е проучването на карате в час по физическо. Преподавателят по физическо образование имал традиция да дава опцията на учениците сами да дефинират с какъв спорт да прекарат 45-те минути при него. Кристиян С. упражнявал ММА боеве, злощастният му сътрудник от през вчерашния ден - също. Ударът в главата не бил умишлен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР