Ученик, който удряше и риташе 12-годишно момче на надуваем замък

...
Ученик, който удряше и риташе 12-годишно момче на надуваем замък
Коментари Харесай

Мъжът, който нападна момче, 12, на надуваем замък по време на партито за рожден ден на сестра му, е вкаран в затвора

Ученик, който удряше и риташе 12-годишно момче на надуваем палат на празненството за рожден ден на дребната си сестра, беше вкаран в пандиза.

23-годишният Мейсън Клауг също оказа помощ при намушкането с нож в крайници на младежа по време на " бесно " нахлуване в задната градина на къщата на бабата на жертвата. Съдът разбра, че детето е било нападнато и намушкано три пъти в крайници, което изисква болнично лекуване, само че това не е животозастрашаващо.

Clague отхвърли нападението, само че беше приет за отговорен в пострадване с желание да нанесе тежка телесна щета след развой през септември и през днешния ден беше наказан на шест години затвор. Осъждайки Clague в Кралския съд на Ливърпул, арбитър Дейвид Найфтън сподели: „ Въпреки че одобрявам, че правосъдните заседатели не са били сигурни, че сте носили нож на мястото на нападението, е напълно ясно, че е употребен нож за нанасяне на раните. Това беше взаимно начинание, основано върху обстоятелствата, че или самичък си предизвикал прободните рани, или си оказал помощ на другия мъж.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР