Ученичка спечели приза Мис Тяло“ на конкурс, проведен в столицата.

...
Ученичка спечели приза Мис Тяло“ на конкурс, проведен в столицата.
Коментари Харесай

Ученичка спечели приза „Мис Тяло“

Ученичка завоюва наградата „ Мис Тяло “ на конкурс, извършен в столицата. 17-годишната Емили Подгорска разруши конкуренцията във всички кръгове на конкуренцията.

Миската може да се похвали с растеж, заслужен за топмодел - 182 см и тегло 57 кг. „ Тялото ми е съвършено с помощта на плуването, което упражнявам от 4-годишна, и националните танци, с които се занимавам през днешния ден “, описа пред „ Телеграф “ миската. Красавицата е част от отбор по национални танци в Копривщица, където живее в последните години. Иначе е родена в София. Мести се във възрожденския град след седми клас и сега учи в приблизително учебно заведение „ Любен Каравелов “. След като приключи, мечтае да се занимава с мода професионално.

„ Мис Тяло “ е следващият конкурс, които записва в биографията си. Емили признава, че е взела участие допълнително от 10. „ Видях публикация за кастинг, аплайвах и ме взеха. Харесва ми концепцията да провокирам себе си, а и ми е забавно да се явявам на състезания “. Това е втора купа за нея, първата е „ Мис Казанова “, а едно от оценките, с които се гордее най-вече, е първа подгласничка на „ Царица Роза “ в Казанлък.

Освен Емили в надпреварата за най-красиво тяло вземат участие още 6 претендентки. Най-малката е на 17 години, а най-възрастната е на 34. Счетоводителка от София се яви на сцената с претенцията, че има най-секси форми. Но журито беше на друго мнение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР