Учени са установили, че от позата, в която спят партньорите,

...
Учени са установили, че от позата, в която спят партньорите,
Коментари Харесай

Позата, в която спите с партньора, издава тайни за връзката ви

Учени са открили, че от позата, в която спят сътрудниците, могат да се създадат значими заключения за връзките им. Дали предпочитате да спите по тил, или по стомах, по пижама, или с чорапи, на пробуждане обърнете внимание в каква поза сте лежали последно - всичко това може да опише за това каква двойка сте, написа Obekti.

„ Висящият от скалата “

Двамата спят в противоположните краища, постоянно с лице към стената. Единият се е вкопчил в ръба на леглото или е провесил крайник към пода. Ако това се случва рядко, евентуално просто единият има потребност да се наспи хубаво. Но в случай че е непрекъснато събитие, значи нещо в връзките куца. И се постанова да поговорите.

Морски рак

Изпълнена в разнообразни разновидности, позата изключва телесния контакт. Който лежи по този метод, има потребност от място и свободно пространство. Другият сътрудник избира гушкането, само че, както е известно, противоположностите се притеглят.



Покривът

Двамата лежат по тил, а тя е мушнала глава под мишницата му. Обикновено заемат тази поза единствено във етапа на заспиването. Извод: той господства, тя се съгласява.

Шепот във възглавницата

Двамата лежат с лице един към различен, само че без значителен физически контакт. Означава, че връзката им е в начален стадий.

Холивуд

Така спят кинозвездите! Той лежи по тил, а тя се е сгушила в него. Главата й е върху гърдите му. Краката им са преплетени. Тази поза нормално е за преди малко влюбилите се, тъй като е много мъчно да се спи по този начин непрекъснато.



Любовният възел

Двамата лежат лице в лице, а краката им най-малко за десетина минути са сплетени в моряшки възел. Извод: това са двама равни сътрудници, а сред тях се усеща еротично напрежение.

Класически лъжички (жената отвътре)

Тя е сгушена комфортно в обятията му. Той пък е в ролята на покровител.

Обратни лъжички (мъжът отвътре)

Тук той демонстрира нежната си страна и желанието да бъде обгрижен и предпазен. Тя приема тази замяна на функциите с наслада и потвърждава, че е съвременна жена.



С опрени гърбове

Класическа поза за сън на двойки, които се радват на близостта, само че ценят и свободата си.

Свободолюбивите

Също като „ висящия от скалата “, само че въпреки всичко задоволително близо, тъй че в случай че единият протегне ръка зад тила си, да може да допре другия. Тези сътрудници по легло се нуждаят от задоволително пространство, с цел да се наспят добре и най-вероятно ще остареят щастливи дружно.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР