Учени от университета в Копенхаген установиха, че белтъкът IL6, може

...
Учени от университета в Копенхаген установиха, че белтъкът IL6, може
Коментари Харесай

Учени разработиха ваксина срещу затлъстяване

Учени от университета в Копенхаген откриха, че белтъкът IL6, може да се употребява като задействащ механизъм за изгарянето на огромни количества подкожни мазнини, написа в. " Дейли мейл ".

Въз основа на синтеза на белтъка експертите създадоха препарат, който с една инжекция може да " излъже " организма интензивно да се освобождава от подкожните мазнини.

Изследователите откриха, че равнищата на белтъка IL6 доста се покачват по време на физически натоварвания. Това води до изгарянето на мазнините в клетките и мускулите.

След като провели проби с имунизацията, датските експерти стигнали до извода, че хората ще могат да отслабват и без да прибягват до интензивни физически извършения.

Особеностите на новото изобретение се състоят в това, че IL6 се явява самобитен енергиен регулатор и може " по команда " да пренасочва силата, " насъбрана " в организма при изгарянето на мазнините. Инжекция на спомагателни количества от този белтък в човешкия организъм отключва верижна реакция при изгарянето на мазнините и въглехидратите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР