Учени от университета на Гьотинген анкетираха дами от близо 180

...
Учени от университета на Гьотинген анкетираха дами от близо 180
Коментари Харесай

Ето какво търсят жените у един мъж

Учени от университета на Гьотинген интервюираха дами от близо 180 страни и дадоха отговор на безконечния въпрос: „ Какво търсят дамите у един мъж? “. И по-специално – кои са най-важните физически черти и особености на характера, от които се вълнуват.

Оказва се, че дамите по света търсят разнообразни качества у мъжете. Според изследването, озаглавено „ Насоки към идеалния сътрудник “, италианките се интересуват най-вече от предходните им полови подвизи, американките желаят да знаят каква вяра изповядват, японките - какъв брой печелят, бразилките - какви са политическите им възгледи.

Финансовата сигурност не е толкоз значима за множеството европейки. Най-малък интерес към нея демонстрират дамите от Франция. Същевременно европейките не държат и на образованието. То е значимо най-вече за колумбийките, мексиканките и бразилките.

А коя е чертата, която вълнуват всички дами по света идентични? Любезността.

Що се отнася до външния тип, това е височината – 90% от интервюираните се интересуват от нея. Следват приятната усмивка и очите. Повечето дами обаче не се вълнуват толкоз доста от тялото. От размера на пениса се интересуват единствено тези с по-богат полов опит. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР