Учени от САЩ и Германия са установили след изследвания, че

...
Учени от САЩ и Германия са установили след изследвания, че
Коментари Харесай

Учени откриха зловещи пипала на заразените с COVID-19 клетки

Учени от Съединени американски щати и Германия са открили след проучвания, че в инфектирани с ковид кафези се появяват самобитни удължавания, които разрешават COVID-19 да се популяризира по-бързо в тялото.

Двата екипа - от Калифорнийския университет в Сан Франциско и от университета във Фрайбург стигат до извода, че тези клетъчни снадки се развиват в инфектирани с ковид кафези, оповестява в. „ Файненшъл Таймс ”, цитирайки отчета от изследването.

" Заразените кафези имат дълги влакна, които вършат отвори в другите кафези и през (така образувания) тунел вирусът минава от клетка в клетка. Нашата догадка е, че това форсира разпространяването на инфекцията ", споделя ръководителят на плана - проф. Кроган, който наричи откритите снадки „ злокобни пипала “.

Проучването открива, че в битката със болестта от COVID-19 може да се употребяват медикаменти за лекуване на ракови формирания. Според проф. Кроган е  " разумно противораковите и антивирусните медикаменти да имат общи черти ".
  Гърция разгласи едвам 23 нови случая на инфектирани Гръцките управляващи оповестиха 23 нови случая на ковид през последните 24 часа, без нови жертви.
Така общият брой на доказаните случаи на инфектирани в страната е 3366, а умрелите - 191. В момента 11 пациенти са интубирани в интензивните отделения, а 119 са се излекували.

 
Броят на доказаните случаи в Бразилия надмина 1.3 млн.
Бразилия оповестява за 38 693 нови случая на заразяване с ковид за последните 24 часа, с което общият брой на инфектираните от ковид в страната надвиши 1.3 млн. и е 1 313 667.

Според тамошното министерство на опазването на здравето в последните 24 маса има нови 1109 смъртни случая, като общият им брой към този момент е 57 070. 

Броят на оздравелите надвишава 715 000 души. Най-тежка е епидемиологичната конюнктура в югоизточния щат Сао Пауло и едноименния мегаполис - в района са регистрирани 265 518 случая на инфектирани, като умрелите са 14 263 души.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР