Участниците в очакваната среща между феновете и ръководството на футболния

...
Участниците в очакваната среща между феновете и ръководството на футболния
Коментари Харесай

Без коментар след срещата между фенове и ръководство в "Левски"

Участниците в предстоящата среща сред почитателите и управлението на футболния " Левски " отхвърлиха да приказват пред медиите след събирането на стадион " Георги Аспарухов ". След близо 2 часа в диалози, последователите излязоха от входа на бранш " А ", а представителите на управлението, измежду които е бил и финансовият покровител на " сините " Васил Божков, съгласно появилите се информации, през служебния паркинг.

" Има притежатели за тази работа. Привържениците сме, с цел да поддържаме тима, а не да вършим прогнози дали бъдещето е оптимистично ", беше сбит ръководителят на Националния клуб на последователите на " Левски " Степан Хиндлиян.

От клуба дадоха отговор на bTV, че също няма да разясняват.

Срещата се организира дни, откакто водачът на НФСБ - Валери Симеонов, внесе предложение лотарийните игри да се провеждат само и единствено от страната.

Подобна стъпка би повлияла на финансовото положение на футболния клуб, защото един от главните спонсори на " сините " е компания за лотарийни игри.

Феновете молиха за среща с управлението на " Левски " от 6 месеца насам.
Феновете и управлението на " Левски " се срещат. Очаква се Васил Божков да участва (ВИДЕО) От Националния фенклуб на "сините " чакаха това събиране от 6 месеца
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР