Участниците в "Маскираният певец" ще бъдат тествани за Ковид-19 само

...
Участниците в "Маскираният певец" ще бъдат тествани за Ковид-19 само
Коментари Харесай

В Маскираният певец само след тестове за коронавирус - slava.bg

Участниците в "Маскираният артист " ще бъдат тествани за Ковид-19 единствено в случай че имат признаци.

Това обясниха от екипа на шоуто пред "България Днес ". Интригуващото риалити се завръща на дребния екран в събота. 14 звезди, скрити под маски, ще пеят и ще вършат всичко по силите си да не бъдат разпознати от феновете.

От екипа на "Маскираният артист " увериха, че всички противоепидемични ограничения ще бъдат спазени. "Участниците по този начин или другояче са изолирани. Всеки си има обособена стая. Влиза в залата с маска и ръкавици, с цел да не бъде разпознат. Няма по какъв начин да се болести. Все отново, в случай че някой от екипа или от участниците прояви признаци, незабавно всички ще бъдат тествани за ковид ", разясниха от екипа на "Маскираният артист ".

Шоуто ще започва с аудитория. Макар и много лимитирана. Зрителите на живото предаване ще бъдат настанени през две-три седалки, каквато е наредбата от Министерството на здравеопазването.

Никой от гостите, даже и най-звездните, няма да бъдат допускани в залата без маска. В събота своите места се чака да заемат миналогодишните участниците в шоуто. Сред тях са Джулиана Гани, победителката Михаела Маринова и други.

"Температурата на всеки ще бъде измерена на входа. Ако е висока или е видно, че не се усеща добре, индивидът ще бъде отпратен да си върви ", безапелационни са от екипа.

Водещи на шоуто и тази година ще са Зуека и Рачков. Промяната е в панелистите. Миналогодишните Гала, Геро, Мария Илиева и Ники Кънчев са сменени. Техните места ще бъдат заети от Алекс Раева, Азис и Владо Пенев. Актьорът неотдавна пребори Ковид, написа България през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР