Участници в антиправителствените протести отново се събраха между сградите на

...
Участници в антиправителствените протести отново се събраха между сградите на
Коментари Харесай

Протестът, ден 73: Отровното трио пита къде живее Гешев

Участници в антиправителствените митинги още веднъж се събраха сред постройките на държавното управление, президентсвото и Народното събрание.

Както всекидневно, бяха прожектирани фрагменти върху стените на Народното събрание, както и фрагменти от Дом №5 в Бояна, за който се твърди, че е населяван от основния прокурор Иван Гешев, съобщи БНР. От Отровното триото дадоха обещание да разгласяват фотоси, които " демонстрират лукса " на постройката. Арман Бабикян съобщи, че протестиращите към момента не са получили удостоверение дали Гешев живее във въпросната постройка.

Наред с оставките на премиера и на основния прокурор, стачкуващите към този момент желаят и оставката на председателката на Народното събрание Цвета Караянчева.

Съобщава се, че цивилен план " Демокрация и правда " стартира да събира сигнали за корупция, които ще изпрати до европейските институции. Сигналите ще се събират в следобедните часове.

И през довечера протестиращите хвърляха яйца против Народното събрание.

Малко преди 20 часа придвижването по бул. " Цар Освободител " още веднъж беше блокирано. След това протестиращите блокираха за малко Орлов мост, само че след 23 часа придвижването беше възобновено.

Като цяло ситуацията беше спокойна.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР