Участници и зрители на Един за друг“ са бесни на

...
Участници и зрители на Един за друг“ са бесни на
Коментари Харесай

Зрители и участници бесни на „Един за друг“! Форматът е нагласен, ето кои бутат към финала

Участници и фенове на „ Един за различен “ са гневни на продукцията и се прокрадна концепцията, че даже и това положително шоу е нагласено и работи по прелиминарен сюжет. Последното решение на продукцията изненада всички и сигурно ще бъде пагубно за живота на участници, както и за рейтинга на предаването.
Екипът на шоуто по всевъзможен метод бута една от двойките към финала, въпреки да се оправят зле, да са най-нехаресваните във вилата на любовта, а и от самите фенове. Става въпрос за Ивана и Ивайло, които отпаднаха от надпреварата по всички правила, само че без пояснение от продукцията взеха решение да ги оставят, което не е почтено по отношение на останалите и най-много по отношение на тези, които към този момент отпаднаха и се сбогуваха с присъединяване си в предаването.
Двойките единомислещо се обърнаха против тях, по този начин беше и с напусналите към този момент Христина и Ивайло, който лазеше по нервите на всички без изключение.
Играта, която им бе предоставена, даде опция на всички влюбени да дават отговор на въпроси, свързани с останалите участници. Това донесе със себе си редица провокации, които провокираха кавги, тежки думи и напрежение сред състезателите. Най-засегнати от отговорите се оказаха футболистът Ивайло и неговата половинка Ивана, които бяха избрани като двойката, която не би трябвало да бъде модел на подражателство, а държанието на Ивайло по отношение на неговата обичана бе наказано от всички останали. След този сразяващ избор против себе си бяха отстранени първи и получиха пряк билет към тв приемника, където се изправиха против симпатичните Денис и Дарина от Мадан.
„ Ивана и Ивайло не би трябвало да останат тук, тъй като това е предаване „ Един за различен “, а ние считаме, че те не са един за различен. Ивана си потегля единствено поради Ивайло “, са мненията на останалите двойки.
Само на косъм от отпадането, Ивайло и Ивана получиха подарък от ориста и опция да продължат своето престояване във Вилата на любовта.
„ От този миг губите правото си да участвате в каквито и да е игри. Нямате право да печелите пари и да гласувате на елиминации. Единственото ви право е да живеете с останалите. Докога и за какво ще разберете “, заяви им Емо Чолаков, който е водещ на шоуто.
„ В къщата си имаме призраци и е забавно оттук насетне каква ще е тяхната роля измежду нас “, разясниха част от останалите двойки.
Останалите двойки не харесват Ивана и Ивайло и по още една причина, а точно присъединяване им в „ Сървайвър “. Те считат, че нямат право да вземат участие в това риалити и постоянно го акцентират като причина.
Въпреки, че всеобщо участниците не харесват Ивайло, стана им мъчително за Ивана. На финала Ивайло съобщи, че ще опита да разбере за какво е това отношение към тях, ще се опита да ги разбере и да се извини. Обеща също на половинката си да стане по-добър и да го покаже на останалитe, предава Шоу Блиц.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР