Участникът в Лигата на Конференциите Арис (Солун) е бил вариант

...
Участникът в Лигата на Конференциите Арис (Солун) е бил вариант
Коментари Харесай

Филип Кръстев избрал САЩ пред Арис

Участникът в Лигата на Конференциите Арис (Солун) е бил вид номер 2 за трансфер на Филип Кръстев при възможен провал на прекосяването му в американския ФК Лос Анджелис, написа уеб сайтът sportdog.gr, представен от Българска телеграфна агенция.

Гърците са били персонален избор на Кръстев поради близостта до София, а също по този начин и поради присъединяване си в клубните шампионати. " Жълто-черните " от стадион " Клеантис Викелидис " приключиха 1:1 при визитата си в първия мач от втория кръг на Лигата на Конференциите с Арарат-Армения и на 3-и август им следва реванш. В третия кръг обаче им следва много тежко затруднение, в случай че отстраняват арменците. Там ги чака Динамо (Киев) – въпреки и отслабен поради политически аргументи, си остава сериозен отбор.

" Арис би трябвало да откри индивидът, който ще дава концепциите в средата на терена и ще носи изненадите за съперниците. Плановете бяха това да е Филип Кръстев, само че той избра да играе в МЛС ", написа изданието и добавя, че при неуспех на диалозите с Лос Анджелис, Арис е бил сигурен нов шеф на българина.

Медиите и в България, и в Гърция написаха за сходна опция в края на май. Но това не беше доказано нито от страна на клуба, нито от страна на футболиста. През предходната година Арис приключи на 5-о място в гръцката Суперлига.

Кръстев ще играе чартърен в първенеца на Съединени американски щати от предходната година, а при избрани условия ФК Лос Анджелис може да заплати и сериозна откупна уговорка на " Сити Футбол груп ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР