Участник в германското издание на Стани богат успя да отговори

...
Участник в германското издание на Стани богат успя да отговори
Коментари Харесай

Този млад мъж спечели германското Стани богат!

 Участник в немското издание на " Стани богат " съумя да отговори на всички въпроси. Така след близо 4 години без победител 35-годишният Ян Щро от Хамбург завоюва надпреварата в телевизионния ефир и стана милионер. Предаването бе излъчено в Германия този понеделник, а записът е от преди 3 седмици. Участникът не биваше да разкрива успеха си, до момента в който не се види на екран. Споделя, че в първата си нощ не е съумял да спи добре. В деня, в който предаването е щяло да се излъчи, Ян си взима отпуск от работа. Успява да се отпусне и най-сетне да си почине от страстите.

Споделя, че 15 години от живота си е " изучавал " телевизионното шоу. Гледал го е в мазето си. Сега търпението и пристрастеността му му се отплащат. Ян Щро даже жестоко реконструирал версията на студиото на немския ефирен формат в дома си, добавя го с палми и другоземен морски пейзаж, и със звукът и светлините на успеха. След като в продължение на години кандидатурите му били отхвърляни, подава специфична молба до шоуто.

Получава покана поради лоялността си за 20-годишното юбилейно издание на " Стани богат ". Пред водещия Гюнтер Яух споделя, че не е пропуснал нито един от 1 407 епизода на предаването. Като младеж даже пропущал фамилни сбирки, с цел да гледа първите издания на предаването. Опитва се да научи въпросите и отговорите наизуст, по-късно кани приятелите си на закачливи викторини. Въпреки подготовката си, споделя, че когато е седнал против водещия, вълнението му било голямо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР