Участничките в Ергенът тази година търпят много повече подигравки от

...
Участничките в Ергенът тази година търпят много повече подигравки от
Коментари Харесай

УЖАС! Мома от "Ергенът" вярва, че е красива и секси, а зрителите я оприличиха на двойник на Мистър Бийн! (СНИМКИ)

Участничките в " Ергенът " тази година търпят доста повече насмешки от всички останали моми през отминалите сезони на формата. Но и кастингът безусловно " мазета рибата ", по-неподходящи персонажи не можеха да изберат...

След като Христиана Манова бе съпоставена с алкохолик, Виктория Асенова получи прякора Цър Пър, а Магдалена Томова е сравнявана с кон, през днешния ден още една от по този начин наречените хубавици получи своя прякор, от който сигурно й е призляло.

Става дума за украинката Мария Чекмарьова, която се държи като разгонена крава и не може да дочака благоприятен миг да навре целия си език в устата на Алек Младенов. Тя въобще не го бави и не го оставя да поеме самодейност - то не е лизане на пръсти, то не е коляно в пакета му, то не е знамение...

Мария несъмнено се има за красива и гореща жена, само че в една от групите за " Ергенът " 3 в мрежата, която е побрала към 15 000 души към този момент, Чекмарьова получи своя прякор. А той е... Мистър Бийн.

" Абе, не ви ли наподобява на Мистър Бийн в лицето тая?! Едно към едно му е - женски двойник ", написа мъж, а изпод мнозина реагират утвърдително, а други го молят да не наскърбява горкия Бийн.

Тепърва ще има да забележим още доста гаври на гърба на участничките, хората в нета нямат спирачки...

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР