Участничката в Love Island All Stars Джорджия Стийл беше подложена

...
Участничката в Love Island All Stars Джорджия Стийл беше подложена
Коментари Харесай

Феновете на ITV Love Island извикаха Джорджия Стийл след признанието на Том, докато тя прекарва нощта с Калъм

Участничката в Love Island All Stars Джорджия Стийл беше подложена на рецензии от почитатели, откакто сподели на своя сътрудник от острова Калъм, че е почувствала връзка с него, до момента в който е била скривалището.

Феновете видяха, че Джорджия получи текст, който гласеше: „ Островчани, убежището е отворено довечера. Моля, изберете щастлива двойка, която да прекара нощта дружно. #NightAwayTimeToPlay. “ И островитяните неотложно скочиха и изкрещяха, че Калъм и Джорджия би трябвало да влязат в убежището на Хайдеуей. Облечена в секси бяло дантелено долни дрехи, съчетано с копринено бяла тога върху нищожно облечения й тоалет, тя сподели на Калъм, откакто излезе провокативно от банята на Hideaway, че би предпочела да бъде с него.

Но това пристигна откакто тя призна, че харесва Том по време на игра на истината или предизвикването. Преди да получи известието, Том я попита: „ Бихте ли предпочели да сте с Калъм или с мен? “ Джорджия отговори: „ Мисля, че моят подтик ще бъдете вие, тъй като считам, че има връз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР