Участничката в Биг Брадър 3 Лиляна Ангелова съвсем скоро ще

...
Участничката в Биг Брадър 3 Лиляна Ангелова съвсем скоро ще
Коментари Харесай

Лили Ангелова пуска мода за бременни

Участничката в " Биг Брадър 3 " Лиляна Ангелова напълно скоро ще пусне фешън линия за бременни. Лили, която сега е в шестия месец, заяви, че ще показа 10 свои рокли в Youtube. По сбирката Ангелова е работила дружно с дизайнерката Лилиан Едуардс.

" В България има дефицит на рокли за бъдещи майки. Това, че сме бременни, не значи, че не би трябвало да се обличаме съвременно и комфортно през тези 9 месеца. Роклите ще са практични както за денем, по този начин и за вечер ", показа пловдивчанката.

Освен изявата си в модата Лили се захваща да води и своя графа в канала Мега мама. Там бъдещата майка ще поучава бременните с какво да се хранят, по какъв начин да спортуват, какви добавки да употребяват и по какъв начин да не качват килограми. Именно в този канал пловдивчанката ще заяви след време пола на детето си.  

Въпреки напредналата бременност Ангелова продължава да тренира - най-много във фитнеса с специфичен треньор. " Много обичам да си масажирам на корема. Вече чувствам тупкането на моето богатство ", показа за " Марица " Лиляна Ангелова.

Тя ще роди в края на юни, като раждането ще е планувано. Все още бигбрадърката пази в загадка къде ще е роди своята първа рожба - дали в родния си Пловдив, или в София, където сега живее. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР