Участието на Volvo Cars на международното изложение в Пекин ще остане

...
Участието на Volvo Cars на международното
изложение в Пекин ще остане
Коментари Харесай

Автосалон Пекин 2018: Volvo с изцяло електрифицирани експонати

Участието на Volvo Cars на международното изложение в Пекин ще остане в историята на марката, а по всяка възможност и в тази на автомобилния бизнес като цяло, като първото, по време на което компания демонстрира на щанда си единствено plug-in електрифицирани коли.

Успоредно с това, от компанията анонсираха плановете си до 2025 година 50% от продажбите й да бъдат на електрически коли и показаха за първи път пред публика новата T5 plug-in хибридна версия на XC40. Автомобилът е демонстриран дружно с другите два налични в световен мащаб SUV модела на компанията- XC90 и XC60, което също се случва за първи път.

От Volvo разясняват, че напълно новото XC40, което беше оповестено за победител в конкурса , към този момент може да се похвали с повече от 60 000 генерирани поръчки за закупуване от лансирането си на пазара в края на предходната година, и то без колата да е налична на китайския пазар.

Китай е най-важния индивидуален пазар за Volvo, като единствено през първата четвърт на тази година, реализацията на марката в страната се е подобрила с внушителните 23.3%. През миналата година, продажбите на компанията в страната преминаха границата от 100 000 единици за първи път.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР