Участието на голмайстора на Манчестър Сити в съботното дерби с

...
Участието на голмайстора на Манчестър Сити в съботното дерби с
Коментари Харесай

Холанд пропусна днешната тренировка, все по-вероятно е да пропусне дербито с Ливърпул

Участието на голмайстора на Манчестър Сити в съботното дерби с Ливърпул наподобява все по-несигурно. Норвежецът отпадна от състава на националния тим на страната си поради травма в слабините, получена по време на дуела с Бърнли. Днес, два дни преди дуела на „ Етихад Стейдиъм “, Холанд обаче не бе видян на днешната подготовка на „ жителите “.

Предишната седмица бащата на Холанд разкри пред „ Скай спортс “, че Ерлинг е бил в Барселона за спомагателни прегледи, след което е почнал възобновяване си в Марбейя. Голмайсторът към този момент би трябвало да се е завърнал в Манчестър. Той обаче не е бил на подготвителното игрище през днешния ден, само че може и да е имал занятие с фитнеса.

Джосеп Гуардиола сигурно няма да може да разчита на Фил Фоудън, който през седмицата претърпя интервенция за премахване на апендикса. Утре мениджърът ще даде обичайна си конференция, на която ще даде настояща информация за положението на Холанд.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР