Убийците на Brianna Ghey са изготвили подробен план за убийството

...
Убийците на Brianna Ghey са изготвили подробен план за убийството
Коментари Харесай

Вътре в плана на тийнейджърите да убият Brianna Ghey с кодови думи, ръкописни бележки и WhatsApps

Убийците на Brianna Ghey са изготвили обстоен проект за убийството й с кодови думи, писмени бележки и заболели известия в WhatsApp.

Момче и момиче са приети за отговорни за " неистовото " ликвидиране на 16-годишната Бриана. Тя беше намушкана с ловджийски нож 28 пъти в главата, шията, гърдите и гърба си, откакто беше привлечена в Линейър Парк, Кълчет, село покрай Уорингтън, Чешир, следобяд на 11 февруари.

Двойката, разпознати единствено като Момиче X и Момче Y, и двамата в този момент на 16 години, само че по това време на 15 години, отхвърлиха да са направили ликвидиране и всеки упрекна другия за убийството на транссексуалния младеж, разказано като „ ужасяващо “ от детективите. След като арестува двойката, полицията откри ръкописната записка в спалнята на момиче X и стотици известия сред двойката, в това число проектите за убийството на Бриана и други.

Извън съда основният надзорник детектив Майк Еванс, началник на престъпната работа в полицията на Чешър, сподели: „ Ако можете да си пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР