Убийството на Даря Дугина - дъщерята на Александър Дугин (идеолог

...
Убийството на Даря Дугина - дъщерята на Александър Дугин (идеолог
Коментари Харесай

Поптодорова: Убийството на Даря Дугина издава битка между властовите кръгове в Кремъл

Убийството на Даря Дугина - дъщерята на Александър Дугин (идеолог на Владимир Путин) демонстрира, че нищо в Русия не е по този начин безпроблемно, както наподобява на повърхността. Има вътрешна борба в самите властови кръгове на Русия. Либералните кръгове в Русия се усещат застрашени. Това съобщи пред Би Ти Ви някогашният дипломат на България в Съединени американски щати Елена Поптодорова.

Повод за коментара й е гърмежът на автомобила, в който е пътувала Даря Дугина през вчерашния ден. Смята се, че става дума за атентат, който е бил ориентиран против татко й - главен идеолог на съветския президент. Той обаче взема решение да не пътува дружно с щерка си в последния миг.

" Дугин е моторът на войната в Украйна и Крим. 2008 година прикани да бъде погубен Саакашвили. Той е идеологът на военните дейности в Крим през 2014 година, както и случилото се в Грузия. Дъщеря му е негова сподвижница. Май месец тя обществено приказва за война на цивилизациите. Използва терминът “война ”, само че не е глобена от съветския закон. Тук има обаче борба на два фронта. Има вътрешна борба в самите властови кръгове на Русия. За Дугин интерпретацията на източното православие е заровена в Средновековието. Той е съумял да превземе разсъжденията и политическото деяние на Путин и огромна част от Кремъл. Либералните кръгове в Русия се усещат застрашени. Най-страшното е, че не се приказва за развиване на Русия, за бъдеще, а за борба, за заличаване на отсрещната страна ", уточни Поптодорова.

По думите й доста са сигналите, че вътре в Русия има проблем. Тя даде образец с гърмежите в Крим.

" Взривовете в Крим наподобяват мистериозни, само че нямаме изясненост по какъв начин се случват, освен това в най-интимната част на контрола на Кремъл в Крим. Продължават тези придвижвания под повърхността. Пада рейтингът на Путин. И това към този момент е симптоматично ", уточни Поптодорова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР