Убийството на Алексей Петров на практика е политическо убийство, коментира

...
Убийството на Алексей Петров на практика е политическо убийство, коментира
Коментари Харесай

Костадинов: Убийството на Алексей Петров е политическо

Убийството на Алексей Петров на процедура е политическо ликвидиране, разяснява пред публицисти водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

След като през днешния ден в последна сметка Бойко Борисов сподели това, което и ние приказваме, откогато стана ясно, че е осъществено посягане против Алексей Петров, на процедура това ликвидиране няма по какъв начин да бъде класифицирано като престъпно действие, добави Костадинов. 

По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява: „ Алексей Петров беше непосредствен с бащата на Кирил Петков, с тях. И той, като всички нас, Бог да го елементарни, търсеше разновидности да се направи нещо устойчиво след тези пет следващи ли, какъв брой избори бяха, най-малко за значимата законодателна рамка да е реалност “.

Когато границите сред проведената престъпност и проведената държавност са размити, на процедура не знаем къде свършва мафията и почва страната, уточни Костадинов. Според депутата е явно, че сега ни ръководи една „ проведена незаконна сглобка “, която си е сложила една единствена цел – да подсигурява физическото си оцеляване. По думите му очевидно вътре в тази сглобка има някакви „ настъпвания, тъй като виждаме, че започнаха да се избиват един различен “. Костадинов не изключва вероятността да има и други, изключително пък политически убийства, в идващите месеци.

Той сложи още веднъж въпроса по кое време ще бъде извикан Кирил Петков, с цел да дава показания за своите връзки с Алексей Петров. 

По мотив самосезирането на прокуратурата по плана " Турски поток ", Костадинов сподели, че не чака " изпиране ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР