Убийство в полицейски участък шокира Турция. Трагедията се разигра в

...
Убийство в полицейски участък шокира Турция. Трагедията се разигра в
Коментари Харесай

Убийство в полицейски участък в родния град на Ердоган шокира Турция

Убийство в полицейски сектор шокира Турция. Трагедията се разигра в полицейски сектор в град Ризе (Черноморския район в Северна Турция).

Полицейски чиновник откри огън в сектора, при който умъртви полицейския шеф и рани двама служители на реда. Подобно нещо се случва за пръв път в Турция.

Според информации в локалните медии служителят на реда е разкрил огън, тъй като се разгневил, че молбата му за прекачване в различен град не е била задоволена.

Турският министър на вътрешните работи Сюлейман Сойлу удостовери, че сходна покруса за пръв път се случва в полицейско отделение в Турция. В изказване пред медиите той сподели, че причинителят се е предал и е дал показания.

Министърът изясни, че нещастието се е разиграла към 14.30 часа. Полицаят преди този момент бил при началника, пред който изложил някои свои претенции.

След това излязъл на открито, на минаване през скенера оставил оръжието и джиесема си, само че по-късно ненадейно сграбчил оръжието и разкрил огън.

"Но е рано още да се вършат безапелационни изводи от първите показания на причинителя, занапред ще се проучват обстоятелствата. Много скърбя за случилото се. Искам да предам дълбоките си съболезнования на фамилията на починалия шеф и да пожелая бързо излекуване на ранените. Случаят в действителност е доста драматичен за полицейската организация ", сподели той.

Ризе е родният град на турския президент Реджеп Ердоган. Местни медии настояват, че с убития полицейски шеф го свързвало близко другарство, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР