Убийство на тийнейджър в столицата. Софийска градска прокуратура разследва обстоятелствата,

...
Убийство на тийнейджър в столицата. Софийска градска прокуратура разследва обстоятелствата,
Коментари Харесай

Тийнейджър е убит снощи в столичен квартал


Убийство на младеж в столицата. Софийска градска прокуратура проверява събитията, свързани с намерено тяло на млад мъж в столичния квартал „ Димитър Миленков “.

Около 22:00 ч. през вчерашния ден, 04.06.2020 година, дежурен полицейски чиновник от 08 Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в столицата, е забелязал на камерите за непрекъснатия видеоконтрол извънредно оживление в региона на кв. „ Димитър Миленков “. На място са били изпратени полицейски екипи, открили безжизнено тяло на млад мъж.

Незабавно са били подхванати дейности по следствие и търсене, вследствие на които са открити четири лица, които по-рано били в непосредствена непосредственост до потърпевшия по време на случая. Същите са отведени до районно управление (на МВР) за предоставяне на пояснения.

Към сегашния миг е известно, че умрелият е шестнадесетгодишният Б.Б. Тялото му е изпратено до Катедра по съдебномедицинските действия за изясняване на аргументите на гибелта.

Образуваното досъдебно произвеждане е за осъществено закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс – съзнателно ликвидиране. Има арестуван – А.Г. (на 28 години), осъждан.

Работата по случая продължава.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР