Убийствен коментар за Отровното трио направи именитият български скулптор проф.

...
Убийствен коментар за Отровното трио направи именитият български скулптор проф.
Коментари Харесай

Проф. Георги Чапкънов насмете "Отровното трио" и дивотиите на Минеков ВИДЕО

Убийствен коментар за Отровното трио направи именитият български ваятел проф. Георги Чапкънов.

Тия, които стачкуват, са идиоти. Те да се махнат. Няма смяна без кръв. Българинът е долнокачествен човек. Никой не може да отхвърли, че България е най-тъжната, най-бедната и най-безперспективна страна, разяснява Чапа пред Нова телевизия.

За сътрудника си Велислав Минеков от Отровното трио той съобщи иронично: Иска да става цар. Поведението му е радикално друго от неговия почитан татко, счита Чапкънов. "Къде е бащата, къде е сина? Големия Минеков е огромен ваятел, той не се занимава с гюрултии. А тоя и той желае някакъв цар да става, това са дивотии ", сподели той.

"Най-голямата неволя на България е, че е призрачно, идилично място, толкоз красиво, че няма накъде. Най-красивата страна, само че най-отвратителната страна. Това е ситуацията. Нямаме спасители, ние сами си ги избираме. Няма същинско име да свети, без да е потърпевшо. Лоша работа. Всеки, който е тръгнал да я оправя, да освобождава от нещо, е желал да става цар. Това му е било в главата, нищо друго ", направи общоприет извод скулпторът.

Чапа описа за себе си, че има осем внуци, само че в случай че не работи, ще мизерства с пенсията си от 312 лв..

Говорейки за сина си, който обра банка, скулпторът сподели, че сега той е под домакински арест, което си е затвор. "Той се дрогира. Това е белята. Това е едно огромно злощастие. Абе долнокачествен човек. Кой може да отхвърли, че най-бедната, най-болната, най-безперспективната страна. Ще му се невиди и страната. Проблемът идва от тия, които са на върха, тъй като са продажби ", сподели още Чапкънов.

"Като спят на Орлов мост, какво ще стане? Трябва да измъкнат двама трима и да ги обесят. Без кръв няма да стане ", сподели още той.

Авторът на българския герб описа, че неговата "Света София " вижда безобразия и изстъпления по жълтите павета в триъгълника на властта.

Чапа сподели, че не може да се поругават монументи. Нека за наставление стои Паметникът на руската войска, с цел да може идващите да не правят такива дивотии. Защо трябваше да се събаря и мавзолеят, попита риторично Чапа.

Скулпторът проф. Георги Чапкънов – Чапа е съавтор на герба на Република България (1997 г.); създател е на статуята на София в столицата (2000 г.), на доста монети и медали. Правил е портрети на едни от най-известните персони на България.

Неговите творби са изложени в Ермитажа в Санкт Петербург, Пушкинския музей в Москва, Националната художествена изложба, Софийската градска художествена изложба, постройката на Международния олимпийски комитет в Лозана.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР