Убитият мъж в Девин е намерен от полицията залят с

...
Убитият мъж в Девин е намерен от полицията залят с
Коментари Харесай

Още разкрития за жестокото убийство в Девин: Мъжът е открит полят с моторно масло, домът му горял

Убитият мъж в Девин е открит от полицията залят с отработено моторно масло и завивките към него горели. Жертвата е 42-годишния Стефан Шупев. За убийството е арестуван 39-годишният му брат Радко, пише  " 24 часа ".

За снощния случай, станал след 22 часа в жилищен блок на ул. „ Рожен " в кв. Врътлек в Девин, е бил получен сигнал от комшия на Шупеви. Съобщил, че от прозорец на апартамент на четвъртия етаж в жилищния блок се изхвърлят предмети и долап. Те паднали върху паркиран „ Мерцедес пред блока. Пострадалата кола е на семейство Парови, споделиха от квартала.

„ Незабавно към адреса са ориентирани полицейски екипи, които са разрушили вратата на жилището, в който е намерено безжизнено тяло на мъж. Установена е самоличността на умрелия, екип на ФСМП-Девин е установил гибелта, тялото е приведено за аутопсия ", показват от ОД на Министерство на вътрешните работи - Смолян.

Полицаите разкрили убития на легло в хола, залят с отработено моторно масло и завивките към него били почнали да горят.

На мястото е осъществен оглед. Задържан е братът на умрелия – 39-годишен мъж, който е бил в коридора на жилището. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под управлението на прокуратурата.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР