Убитият и разчленен 41-годишен мъж е бил познат на МВР,

...
Убитият и разчленен 41-годишен мъж е бил познат на МВР,
Коментари Харесай

Директорът на СДВР със смразяващи подробности за жестокото убийство в София

Убитият и разчленен 41-годишен мъж е бил прочут на Министерство на вътрешните работи, има условна присъда за опит за ликвидиране. Това съобщи старши комисар Любомир Николов,  шефът на Столична дирекция на вътрешните работи,  в ефира на Нова телевизия. 

На 8 август с 4-то районно са се свързали близки  и са оповестили лицето за изчезнало. Чрез оперативна работа и композиция на разнообразни методи бързо стигнахме до причинителя на убиството, който е някогашен барман и сега е незает. Имали са бизнес проекти, които нямало да се осъществят и това е претекстът, за да го кани в жилището си, нанася му удар с тъп предмет в региона на главата. След това го занася натрупа в банята и стартира разчленяването, изхвърля остатъци в тоалетната паница и по този начин попадат в канализацията. Помагачът ни води до яма на Витоша, където в 5 чуваала са били костите на убития. Извършителят е прочут на полиция, последната му демонстрация е от 2003 година, неговите близки го разказват като злобен и нападателен. Мотивът отново споделям е финансов, най-вероятно му е завиждал за положителното финансово положение, изясни той. 

Двете убийства с това в Лозен са сходни. Жертвите и убийците са младежи, нападателни. Що се отнася до килъра от Лозен, то не можем да кажем има ли съответни пропуски, тече инспекция. Ако установиме някакво тройно неглижиране на работния развой от конкетни чиновници, то те ще бъдат сменени с работещи. Ще има смени в Дирекцията, в случай че се наложи ще има промяна и на шефове на районните ръководства, безапелационен бе старши комисар Николов.  

По думите му имат много сигнали за домашно принуждение и това, което би трябвало да се промени е да има повече предварителна защита. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР