Убитият 49-годишен мъж е бил измъчванСофийска градска прокуратура, Главна дирекция

...
Убитият 49-годишен мъж е бил измъчванСофийска градска прокуратура, Главна дирекция
Коментари Харесай

Извършителите на тежкото убийство в София минали границата с личната карта на жертвата

Убитият 49-годишен мъж е бил малтретиран

Софийска градска прокуратура, Главна дирекция „ Национална полиция “ и Столична дирекция на вътрешните работи дадоха детайлности за тежкото ликвидиране на мъж, осъществено в София.

За закононарушението са арестувани двама души. Mотивът за закононарушението е финансов. Петър Александров и Александър Кинов бяха задържани при взаимна акция на полицията и прокуратурата в петък вечерта. Те са упрекнати за осъществено преднамерено ликвидиране, за което се планува затвор от 15 до 20 години или пожизнен затвор.

Както „ Труд news ” към този момент заяви, Петър е наследник на починалия някогашен финансов министър Стоян Александров, а другият мъж е притежател на погребална организация.

Разследването е почнало след изгубването на 49-годишен мъж. Сигналът за това в полицията подала майка му в петък. А повода за гибелта са две огнестрелни рани в региона на торса и в региона на единия крайник.

Тялото на убития мъж - Кирил Русев, е намерено в камера в частна морга, като той е бил настанен там с подправени документи.

В същото време двамата арестувани за убийството, са минали границата сред България и Сърбия на 4 януари вечерта, през пункта до Стрезимировци, като на граничните управляващи са посочили документите на убития. След към час се върнали в България, само че без да демонстрират персоналната му карта. По този метод се пробвали да прикрият следите си. Именно с премианването на границата обаче потегля разплитането на случая.

Eдиният от арестуваните се споделя Петър и е наследник на починалия някогашен финансов министър Стоян Александров, а другият мъж е притежател на погребална организация.

" Един ден преди подаване на сигнала на 4 януари жертвата е поканена да посети парцел на единия от причинителите. Огледът демонстрира, че 49-годишният мъж е малтретиран, завързван и в следствие е породена гибелта му ", разкри шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

" Тялото е открито, квалифицирано за кремация в морга, наето от единия от причинителите. Той е гробокопач. Същият даже се е опитал да кремира тялото, чрез неистинен акт за гибел на погребалната организация ", допълниха от прокуратурата.

И двамата мъже, обвинени за убийството, са арестувани за 72 часа. Те към този момент имат повдигнати обвинявания, а през днешния ден градският съд ще взема решение ли да ги остави в ареста.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/1146380699680388/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР