Убитата българка в супермаркет в Германия е била отговорен служител,

...
Убитата българка в супермаркет в Германия е била отговорен служител,
Коментари Харесай

Убитата в Германия българка е издала органичителна заповед срещу насилника си, след като той опитал да я удуши

Убитата българка в супермаркет в Германия е била виновен чиновник, отличен другар и постоянно позитивно настроена. По този метод я разказват сътрудниците и приятелите на 38-годишната Айсел, съобщи „ Билд “.
Прочетете още
Жената е убита от някогашния си другар в понеделник вечерта, до момента в който е била на работа в хипермаркет от хранителна верига.

В продължение на месеци касиерката обезверено се опитвала да се отбрани от някогашния си другар – 48-годишния Пламен, който обезверено я е преследвал.

В понеделник към 19:15 часа вечерта мъжът влезнал в супермаркета в Мьорфелден-Валдорф, провинция Хесен, и несмущаван отишъл в складовата част на магазина, където разкрил Айсел. Между тях избухнал скандал и Пламен извадил оръжие и я прострелял. След убийството българинът насочил оръжието към себе си и се самоубил.

Вестник " Билд " беседва с брата на Айсел - Алтанай (47), който се връща на мястото на случая, с цел да уважи сестра си. Той споделя, че тя е била извънредно дисциплинирана, работлива и уважавана от сътрудници и другари.

“Беше толкоз занимателен, радостен и другарски надъхан човек ", споделя Алтанай, представен от „ Билд “.

Убиецът Пламен е преследвал Айсел над една година. Тя неведнъж е подавала тъжби в полицията, като е съумяла да се снабди с ограничаваща заповед след случай, при който мъжът нахлул в жилището ѝ и се опитал да я удуши. На 15-и февруари е трябвало да се организира първото дело по този случай.

Айсел живее в Германия от 2011 година, като в последната една година е работила в хипермаркета. За да получи по-бързо поданство и опция да остане за непрекъснато в страната, убитата жена полагала неимоверни старания да научи езика, като по цели нощи учела езика и историята на страната.

Според източници на „ Билд “ Пламен и Айсел имали връзка в продължение на 5 месеца, само че след отмора в България предишното лято са се разделили дефинитивно.

Жената е убита пред очите на сътрудниците си и пред клиенти на магазина, съобщи БТВ. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР