Убиецът с нож, извършил клането в търговския център в Сидни,

...
Убиецът с нож, извършил клането в търговския център в Сидни,
Коментари Харесай

Масовият убиец от мола в Сидни бил мъжка проститутка /снимки/

Убиецът с нож, направил клането в комерсиалния център в Сидни, е имал скришен живот като конвой, предлагащ полови услуги онлайн на мъже и дами, оповестява „ Дейли Мейл “.
Разследване на медията разкрива нови детайлности за Джо Каучи, който умъртви шестима души и остави деветмесечно бебе да се бори за живота си след нападението с нож в събота.
Жертвите бяха заклани по време на нападението в мол в Сидни, преди Каучи да бъде убит от жена служител на реда.
В онлайн биографията си Каучи разказва себе си като „ атлетично изглеждащ 39-годишен мъж “ със седалище в Сидни, който търси „ занимателно време “ – и предлага разнородни „ услуги при затворени порти “.
След като разпознава Каучи като индивида, който стои зад нападението с нож в събота, помощник-комисар Антъни Кук сподели, че той е бил прочут на полицията и е „ доста ясно “ че страда от проблеми с психологичното здраве. 
Семейството на килъра излезе с изказване посредством полицията в Куинсланд, в което се споделя, че той е имал проблеми с психологичното здраве откогато е бил младеж.
„ Действията на Джоел бяха в действителност ужасяващи и ние към момента се опитваме да разберем какво се е случило. Той се бори с психологични проблеми от младеж. “, споделят от фамилията му. 
Според профилите му в обществените медии Каучи е израснал в Тувумба и твърди, че работи като преподавател по британски език.
Той беше запалянко сърфист и предходната седмица питал в група във Facebook дали някой би желал да се срещне с него за сърф в Бонди.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР