Убиецът на Кристиян Пеев се правел на загрижен и дори

...
Убиецът на Кристиян Пеев се правел на загрижен и дори
Коментари Харесай

Хорър: Веско излизал с Крис, но после с приятел го разфасовали. Защо?

Убиецът на Кристиян Пеев се правел на угрижен и даже търсел жертвата дружно с приятелите му. Веско Вълчинов непрекъснато разпитвал кой какво е разкрил и дали е звънял в полицията.

Това споделиха пред „ Телеграф “ близки на свиреп разфасования мъж в София. Убийството потресе София с жестокостта на последващото разсичане на тялото и хвърлянето на месо в тоалетната.
-->
В момента и килърът Вълчинов, и помагачът му Константин Суботинов са с непрекъсната мярка „ задържане под стража “. Бившият барман даже признал за зверството, само че показал с пръст Суботинов, че той е разфасовал натрупа на Пеев.

Близост

41-годишният Кристиян и 10 години по-младият Вълчинов се сближили преди 5-6 години, описаха служители на реда. От към година обаче някогашният барман почнал постоянно да излиза по заведения с Крис, от което приятелите на убития недоумявали. Като го питали на какво се дължи тази дружба, мъжът отговарял, че Веско бил правилен и на него можело да се разчита.

Убиецът трансформирал стила си на обличане, почнал и да тренира. Демонстрирал по-висок стандарт на живот, само че в това време никой не знаел с какво се занимава. От прокуратурата оповестиха, че двамата с жертвата са имали план да вършат бизнес с криптовалута, само че той е останал нестартиран.

Освен това Веско дължал 2000 лева на Крис. Пред познатите си упрекнатият в зверската кланица обяснявал, че изкарва пари от някакъв бизнес в чужбина.

Телефон

Разследващите допускат, че претекстът за убийството е точно отводът на Пеев да финансира общ бизнес с някогашния барман. Самата екзекуция Веско направил, като блъснал с гира Крис в главата, а по-късно разфасовал тялото.

Извикал да му оказва помощ да се отърват от останките приятеля си и също барман Константин Суботинов.

По време на мярката мъжът показа, че Вълчинов го извикал в дома в центъра на София. В банята видял окървавения мъртвец на Пеев и излязъл на терасата, където пушел 40 минути.

След това двамата отишли да купят лопати и чували. С кола и с такси извозвали елементи от Пеев към Витоша. Веско закопал главата и част от скелета на приятеля си. В кофи за отпадък из цяла София също хвърляли чували.

Братовчед на Крис схванал, че нещо става, и подал сигнал, че е липсващ. Приятели на мъжа също почнали да го търсят, като с тях се движел един от дните и Вълчинов. Не показвал страст, твърдял, че най-вероятно Крис е някъде на ваучър и ще се прибере. Няколко дни по-късно пък се хвалел, че минал детектор на лъжата.

Наказания

Ако бъде приет за отговорен, Вълчинов може да получи от 15 до 20 година затвор или пожизнен без право на подмяна. Помагачът му пък е с обвиняване за персонално укривателство и може да отнесе до 5 година решетки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР