Убиецът на Джон Ленън Марк Дейвид Чапман за първи път,

...
Убиецът на Джон Ленън Марк Дейвид Чапман за първи път,
Коментари Харесай

Убиецът на Джон Ленън си призна защо го е застрелял!

Убиецът на Джон Ленън Марк Дейвид Чапман за първи път, разкри за какво е прострелял именития артист на " Beatles ", написа Телеграф.бг.

„ Един глас в главата ми ми повтаряше: „ Направи го! Направи го! ", споделя той. Думите на килъра ще бъдат част от нов документален филм на Apple TV+, „ John Lennon: Murder Without a Trial “, който ще бъде пуснат в сряда, преди 43-ата годишнина от убийството в петък. Той също по този начин ще опише в детайли последните моменти на изпълнителя, разкрити пред камера за първи път и от двама от очевидците на убийството.

Документалният филм хвърля нова светлина и върху това по какъв начин 68-годишният Чапман, бива наказан и влиза зад решетките. Той изяснява, че е прострелял Ленън, тъй като е бил „ подправен “. Под внушаемост, в подготовка за правосъден развой, Чапман си спомня по какъв начин е седял на бордюра и видял черна лимузина да стопира до постройката. Той си спомня, че видял Ленън да излиза. „ Част от мен не искаше да го направи, само че част от мен го направи. Чувах глас в главата си, който споделяше: „ Направи го! Направи го! Направи го! ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР