Убиецът на 11-годишната Никол, който зверски преряза гърлото на момичето

...
Убиецът на 11-годишната Никол, който зверски преряза гърлото на момичето
Коментари Харесай

Убиецът на Никол недоволен от присъдата си, обжалва на втора инстанция

Убиецът на 11-годишната Никол, който свиреп преряза гърлото на момичето с нож в края на предишното лято, е неудовлетворен от присъдата си и има намерение да апелира на втора инстанция при започване на 2019 година, оповестява Флагман. Това излиза наяве от известие на Апелативния съд в Бургас с графика за обсъжданите дело през идния месец.

14-годишният по време на убийството Иван Иванов получи 8 години затвор, а съдът дефинира сумата от 150 хиляди лева като кръвнина, която фамилията му би трябвало да изплати на почернените родители на Никол.

Изглежда обаче леката присъда, поради сериозността на стореното от Иван, не се коства обективна, както на фамилията, по този начин и на самия палач, и те са решили да апелират, търсейки метод да понижат още периода, който младежът би трябвало да изтърпи зад решетките.

Припомняме, че делото по случая се забави известно време, защото експертизите за психическото положение на Иван се проточиха по-дълго от предстоящото. 14-годишният юноша до последно твърдеше пред съда, че е почтен, макар да бе признал за осъщественото още по време на разпитите.

Версията за " по-голям от него възпитаник, който го натопил и заплашил " се тиражираше, както от татко му, по този начин и защиника на момчето. Дали обаче 8 години са задоволителни за такова зверско и меко казано безсмислено ликвидиране е отворен въпрос, чийто отговор оставяме на читателя.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР