Убиецът без аналог – болното сърце – погубва повече хора

...
Убиецът без аналог – болното сърце – погубва повече хора
Коментари Харесай

Кардиологът от Ковид отделението: Спасете сърцето

Убиецът без аналог – болното сърце – погубва повече хора от всички други причини* за летален излаз взети дружно! Дори войните и случаите не ни изтребват по този начин подло и всеобщо. Сега стана още по-страшно. Намираме се в хватката на вирус, който нанася такива провали на сърцето, че някои едвам оцеляват.

За да разберем в действителност ли заболяването протича толкоз тежко при хора с отслабени сърца и по какъв начин да намерим избавление, потърсихме кардиолог от „ горещото “ Коронавирус поделение при МБАЛ „ Св. София”. Избрал специалността да избавя човешки животи, доктор Боян Христовски разкрива наблюденията си от първа линия:

.

доктор Боян Христовски, кардиолог в Коронавирус отделението и Кардиологията на МБАЛ,,Св. София” в София

Д-р Христовски, в действителност ли провалите за сърцето са толкоз огромни и има ли избавление?

За страдание да. Вирусът „ нападна “ по изключително подъл метод освен дихателните органи, само че и сърдечно-съдова система. Освен това практиката сподели, че болестта е изключително рисково за хора с към този момент открити и диагностицирани болести на сърдечно-съдова система заради редица фактори, на които в този момент няма да се спирам.
Питате ме за избавление. Цял свят за това пита. Истината е, че то се реализира самостоятелно – миксът лечебни средства за всеки може да се окаже друг, само че настоявам сигурно, че поддръжката за сърдечно-съдова система е основна. Сами разбирате, че от тази естрада не мога да препоръчам на читателите ви нито едно от медикаментите, които изписвам в практиката си, само че нещо естествено, с което си оказвам помощ всекидневно, е маслото от крил Visilife (Висилайф).

Как тъкмо то оказва помощ на сърцето?

Първо дано уточня, че когато приказваме за „ сърце “, постоянно имаме поради цялата система – сърце, кръвоносни съдове и кръв. Visilife има неповторимото качество да се грижи за естествената активност на всяка една от тях. Той съдържа специфичен тип масло от антарктически скариди - крил, което е богато на безусловно същите омега-3 полиненаситени мастни киселини, каквито има в човешкото тяло. Това му дава голямо преимущество.

Така да вземем за пример Visilife въздейства извънредно добре върху равнищата на кръвното налягане. Предвид аргументите за нарасналото кръвно, резултатът му е друг при другите хора, само че наблюденията ми сочат, че позитивните промени от време на време са задоволителни, с цел да предотвратят нежелани последствия при пациенти със стеснени коронарни съдове или претърпели сърдечно-съдов случай.

Силата му като антиоксидант за мен е друга значима причина да употребявам Visilife в практиката си. Какво прави антиоксидантът? Най-просто казано, той предотвратява увреждането на клетките от свободните радикали и по едно и също време с това покачва имунитета.

А въздейства ли на холестерола?

Да. Най-вече. Както независимо, по този начин и в композиция със статини. Клиничните проучвания демонстрират, че единствено с 2 капсули дневно Visilife намалява равнищата на „ неприятния “ холестерол с цели 30% и в същото време покачва тези на „ положителния “ с 40% и то за 3 месеца. Като тип ”мазнина”, свободно плаваща в кръвта на молекули, наречени липопротеини, холестеролът може да се натрупа по стените на съдовете и да образува известните атеросклеротични плаки. Това обаче е развой, който можем благодарение на Visilife да опитаме да върнем назад, защото той въздейства непосредствено на липидния профил.

Предвид директната опасност за работата на сърдечно-съдовата система, моят съвет към пациентите е да се погрижат за нея навреме, да не се чака неприятното. Бидейки напълно естествен артикул, Visilife е изцяло използван в композиция с лекарствени препарати, като препоръчваните дневни дози се дефинират според от третирания проблем.

.

Можете да откриете Visilife в най-близката аптека до вас.

*Data source:

Източник:

Рекламно изявление
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР