Убиец се изправи лице в лице със семействата на жертвите

...
Убиец се изправи лице в лице със семействата на жертвите
Коментари Харесай

Тройният убиец се изправи лице в лице със семействата на жертвите, докато те обявяват наказанието за „подигравка със системата“

Убиец се изправи лице в лице със фамилиите на жертвите тази заран, до момента в който те споделят, че „ нямат вяра “ за него наказването ще бъде променено.

Присъдата на Валдо Калокане беше отнесена до Апелативния съд в Лондон от основния прокурор Виктория Прентис, откакто му беше връчена болнична заповед за непредумишленото ликвидиране на Грейс О'Мали-Кумар, Барнаби Уебър и Иън Коутс.

Калокане е страдал от параноидна шизофрения по време на убийствата предишния юни, споделиха специалисти пред съда, и той не може да бъде съден за ликвидиране. Calocane би трябвало да получи „ хибридна “ заповед според раздел 45A от Закона за психологичното здраве вместо болничната заповед, ще кажат на съда юристите от Главната прокуратура.

Deanna Heer KC, представляваща Службата на основния прокурор, сподели, че няма рецензии към държанието на господин арбитър Търнър, само че твърди, че е належащо „ наказателно наказване “ заради тежестта на закононарушенията на Calocane. Тя сподели: „ Неговата виновност не беше потушена от умственото м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР