Убежище от 5G, кемтрейлс, флуорираната вода, задължителните ваксини и здравните

...
Убежище от 5G, кемтрейлс, флуорираната вода, задължителните ваксини и здравните
Коментари Харесай

Не е само Ахелой - германски антиваксъри правят комуна и в Парагвай

" Убежище от 5G, кемтрейлс, флуорираната вода, наложителните ваксини и здравните ограничения " - по този начин се популяризира така наречен " Зелен парадайс ", комуна с повърхност от 1600 хектара в един от най-бедните региони на Парагвай, която си е сложила за цел да събере на едно място към 3000 антиваксъри от Германия, Австрия и Швейцария. 

Ако 2022 година стартира с новините за странната миграция на съперници на Covid-мерките от Западна Европа към българското Черноморие - в този момент се оказва, че сходни селища са се появили и в Южна Америка. 

Комуната се намира в селска община в Парагвай, която не разполага с нито едно легло за интензивно лекуване и има единствено една изцяло оборудвана кола за спешна помощ. 

Увеличаването на задграничното население в е почнало от началото на Covid-пандемията. За две години новодошлите германци са се нараснали от 4 на 101. В момента там живеят към 150 души, а упоритостта е да се усилят до 3000.

Проектът се устоя със строителство на къщи и предложение на 1600 имота за обмен. Отделно се продават и фотоволтаични системи за произвеждане на ток. Според секцията с " въпроси и отговори " - нотариалният акт не се връчва на новия притежател, преди той да е прекарл 9 месеца " изпитателен период ". 

" Зеленият парадайс " се популяризира като място, в което всеки може да избяга от " социалистическите трендове на актуалната икономическа и политическа обстановка в света ". 

Условията за настаняване в Парагвай не са прекомерно строги, въпреки че през януари 2022 година страната вкара условие за наложителни имунизационни документи за чужденци, които желаят да влязат в страната. Политиката им се оказва привлекателна за германците, които " желаят да избягат от матрицата и дълбоката страна ". 

Сред жителите на комуната има възрастни хора и фамилии към 40-те години, които са решили да се реалокират с децата си в Парагвай. 

В YouTube-канала им има клип, който демонстрира по какъв начин над 200 души честват Коледа " на независимост ", надалеч от " Старата татковина ", и то с преимуществото на топлото време в района през декември. В останалите видеа в канала се изяснява по какъв начин Covid-пандемия не съществува или се промотират " чудотворни лекове " против инфекцията. 

Основателят на " Зеления парадайс " Ервин Анау се показва за " ексцентрично мислещ човек ", който " постоянно се е бунтувал и е алергичен към всичко, което се пробва да го командва ". Преди да се насочи към парагвайския план, той е бил част от църквата на сциентолозите - твърди, че го е направил в опит да " тества разнообразни религии и общности ", само че е напуснал преди 24 години и в този момент е " критик на тази фракция ". 

Създава комуната за " хора, които желаят да се запазят физически здрави и да се развиват душевен и духовно ". В нея е основан и център за " натуропатия " и различна медицина. 

В едно от промоционалните изявленията за плана той приказва за това, че желае да резервира немските нации от наличието на Исляма. В друга публикация той изяснява, че аргументите за емиграцията от Германия и Австрия са " миграционната рецесия, растящата данъчна принуда и несъразмерната администрация ". 

Преди изборите в Съединени американски щати през ноември 2020 година той особено се обръща и към американци, които " търсят леговище от възможна победа на Демократите ". 

Според някогашната ръководителка на общинския съвет в Каазапа, където се намира селището, Анау се употребява от протекциите на някогашния президент на Парагвай Хорасио Картес - предприемач със противоречива известност, който е считан за най-богатия човек в страната. 

Каазапа е районът с най-високия дял на хора, живеещи в последна беднотия. Германският Focus показва с ирония, че доста от жителите на Парагвай в действителност желаят да се имунизират, само че не могат - както поради дефицита на дози, по този начин и поради липса на инфраструктура. Дори при тези условия, 43% от локално население към този момент е изцяло ваксинирано. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР