Убеден съм, че управляващите трябва да работят така, че да

...
Убеден съм, че управляващите трябва да работят така, че да
Коментари Харесай

Румен Радев: Дълбоката криза на доверие може да се излекува само с оставка

Убеден съм, че ръководещите би трябвало да работят по този начин, че да се цялостни чекмеджетата на жителите, а не да пълнят своите лични чекмеджета. Това сподели през днешния ден в Трявна президентът Румен Радев.

" Сега желая тези от властта с цялостните чекмеджета да поканят тези от площада долу с празните чекмеджета да водят разговор. Е, няма по какъв начин да стане ", добави Радев, представен от Българска телеграфна агенция.

Държавният глава означи, че дълбоката рецесия на доверие може да се излекува единствено с оставка, с почтени избори и с ново доверие, с цел да е ясно отсега нататък по какъв начин ще се работи.

Шестнадесетото издание на 4-дневните Славейкови празници, които са под патронажа на президента, тази година е под формата на Славейкова вечер, поради епидемиологичната конюнктура в страната.

По-рано президентът Румен Радев участва на закрита гала в централата на Националната работа за защита (НСО) по случай 141 години от нейното учредяване.

В приветствието си към чиновниците и управлението на НСО Румен Радев е декларирал, че Службата е подложена на съществени тествания и на открити похищения към целостта и същността й. " За тяхното превъзмогване би трябвало ясно осъзнаване и ангажимент на политическата класа в посока на по-добра и съответна на актуалните условия законова рамка, която да почисти дилемите, целите, обсега на деяние, подчинеността и контрола върху НСО ", счита президентът, представен в известие на НСО.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР