Убеден съм, че това е промяната. Това заяви бившият вицепрезидент

...
Убеден съм, че това е промяната. Това заяви бившият вицепрезидент
Коментари Харесай

Лечков: Убеден съм, че това е промяната

Убеден съм, че това е смяната. Това съобщи някогашният вицепрезидент на БФС Йордан Лечков, откакто Георги Иванов – Гонзо бе определен за нов президент на централата, съобщи кореспондент на БГНЕС.


„ Напрегнато е, напълно обикновено. Резултати, който ги е търсил, ги е постигнал. Не всичко, което хвърчи, се яде. Пожелаваме на новия президент триумф, мисля че към този момент има определен Изпълком. Стана ясно, че няма да съм част от новото управление на БФС. Тръгнал съм с Боби Михайлов. Казвал съм, че когато си тръгне, и аз си потеглям. Беше задоволително транспарантен изборът. Недоволни, в случай че има, да си кажат “, стартира той.

Бившият национал бе безапелационен за него това е смяна в българския футбол. „ Аз постоянно съм казвал, че тези хора избират и би трябвало да се почете техния им избор. Те имат законното право да избират. Дано бъдат щастливи отсега нататък. Промяна е това, уверен съм. Доколко ние и вие ще сме щастливи. Дай Боже да има резултати. Ако националният тим има резултати, всички ще сме по-доволни. Гонзо към този момент е еманципиран. Направи си акция, работи в БФС, не е било загадка. Делегатите си направиха своя избор. Казвам ви нещо доста персонално. Негативът го обрахме, в този момент идва ред на младите “.

„ Аз мога да ви подсигурявам, че ще продължа да си последвам своята политика и виждане за футбола. Не желая авансово да задаваме рамки на Гонзо. Ако тръгне националният тим с по-добри игри, ще има лекост в неговите дейности. Изпълкомът е значим също, той взима решенията. Той е президент и си показва хората. Никакъв съвет не давам. Успех поисквам на всички български футболисти. Казвал съм и различен път, че имам огромно предпочитание страната да финансира футбола “.

„ Аз се деля с позитивни усеща с БФС. От 24 години се занимавам с футбол. Не е краят. Оценки няма да си давам “, приключи Лечков. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР