Убеден съм, че Пловдив се нуждае от добър и почтен

...
Убеден съм, че Пловдив се нуждае от добър и почтен
Коментари Харесай

ПП-ДБ представи кандидатите си за кметове на шестте района на Пловдив

„ Убеден съм, че Пловдив се нуждае от добър и честен кмет, който има решение на проблемите. Уверявам ви, че ще бъда подобен. Но с цел да ги решим, е необходим екип. Част от който са районните кметове “.

Това  сподели претендентът за кмет на обединението " - " проф. Ивайло Старибратов. Шестимата кандитати маркираха най-важните акценти от своите мандатни стратегии. Които ще споделят детайлно с жителите в съответните региони в границите на идната предизборна акция. Подобряване на уличната инфраструктура, облагородяване на междублоковите пространства, увеличение на зелените площи, непорочност на въздуха – това ще бъдат част от целите на претендента за регион „ Източен “ доктор Борислав Матеев. Той ще инициира основаване на Граждански съвет от поданици на региона, способени в разнообразни области, които да реализират справедлива връзка с администрацията за навреме решение на проблемите.

Обновяване на кварталната инфраструктура и създаване на такава там, където липсва, градеж на детска ясла и детска градина, велоалеи във вътрешната част на квартала, унищожаване на изоставени МПС, преобразяване на парк „ Отдих и просвета “ в съвременен градски парк планува претендентът за кмет на регион „ Западен “ юрист Тони Стойчева.

Кандидатът за „ Централен “ Чило Попов е безапелационен, че би трябвало да има световна визия за региона за опазване на идентичността, включително и за архитектурно-историческия резерват „ Старинен Пловдив “, чието благосъстояние са жителите, даващи образа му. „ Имам наблюдения върху градската среда на разнообразни страни. Живял съм 10 години в Германия и 2 – в Испания. Намирам се в най-силните години на живота си, по тази причина желая да отдам част от капацитета и опита си за общото положително. Омръзна ми да се отвращавам и да пиша сигнали, които никой не чете “, сподели 44-годишният бизнесмен. Спиране на презастрояването и рушенето на монументи на културата, увеличение на общите градски пространства и местата за паркиране, завършек на инженеринга в строителството, възстановяване на комуналните услуги са измежду другите му цели. 

Кандидатът за кмет на регион „ Северен “ Венцислава Любенова също е живяла дълги години в Ирландия и е уверена, че насъбраният там опит ще й помогне да осъществя целите си - рационализация на уличното осветяване, спортните и обществените обекти, поддържане на междублоковите пространства, увеличение на зелените площи, основаване на тактика за ръководство на трафика.

За Красимир Александров, който има 20-годишен опит като учител във висше учебно заведение и в ръководството на планове, регион „ Южен “ и превръщането му в европейски жилищен регион е идея. Ефективен превоз, решение на казуса със сигурността и с бездомните животни, създаване на паркинги върху общински терени, прекратяване на безразборната продажба на общински терени на вложители и възстановяване на обществената инфраструктура са измежду целите в мандатната му стратегия.

41-годишният бизнесмен Николай Гюров, който е кандидат-кмет за регион „ Тракия “, е квалифициран икономист. Изграждане на нови улици за възстановяване на подвижността, възстановяване на инфраструктурата в Индустриалната зона, с цел да бъде подсилен бизнесът, по-добра поддръжка на междублоковите пространства, приемен ден – всеки ден са измежду акцентите в програмата му за модернизиране на региона.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР