Убеден съм, че отборът ще бъде по-силен през следващия сезон.

...
Убеден съм, че отборът ще бъде по-силен през следващия сезон.
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Не трябва да има подценяване на съперниците в Европа

Убеден съм, че тимът ще бъде по-силен през идващия сезон. Това съобщи старши треньорът на ЦСКА София Любослав Пенев, който бе награден за най-хубав треньор на месец май в обичайна анкета на Пресклуб България. 

" Армейците " прибраха оценките и за Отбор и Спортист на месец май, като от футболистите с наградата се поздрави офанзивният състезател Бисмарк Чарлс. " Благодаря на съотборниците ми. Не мога да кажа какъв брой тъкмо значима е тази премия за мен, само че в действителност благодаря за получените гласове ", сподели Чарлс, който отиде на подготовка с първия отбор, подготвящ се за новия сезон в България и Европа.

Северномакедонският Струга или латвийският Лиепая са идващите възможни противници на " алените " във втория кръг на Лигата на конференциите. Пенев бе безапелационен, че не би трябвало да има никакво подценяване. " В никакъв случай не би трябвало да има подценяване. На това образовам моите футболисти, да играят с оптималната централизация във всеки един дуел. Започнали сме разузнаване. Няма значение дали сме домакини или посетители, ние би трябвало да играем мощно и за победа във всеки един мач. Това е нашата философия и аз съм уверен, че тимът ще бъде по-силен от последните три месеца и през идващия сезон ", стартира той.

На въпрос на БГНЕС дали тимът остава с трите високи цели, които Пенев сложи при идването си в ЦСКА София, експертът отвърна: " Абсолютно, да. Тези цели не са се трансформирали и ние ще го гоним и през идващия сезон. На това дисциплинирам моите футболисти, постоянно би трябвало да гоним оптимално положително показване както в България, по този начин и в Европа ". Той разяснява в резюме и Евро 2020, което започва предишния петък. " Наблюдаваме много забавни мачове, уверен съм, че по този начин ще приключи това състезание. Ние сме България, разполагаме с разнообразни бюджети, това са доста мощни световноизвестни футболисти, дано бъдем по-скромни и реалисти ", добави Любослав Пенев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР