Убеден съм, че когато еврото стане ваша валута, жизненият стандарт,

...
Убеден съм, че когато еврото стане ваша валута, жизненият стандарт,
Коментари Харесай

Донахю за приемането на еврото у нас: Убеден съм, че жизненият стандарт и доходите ще бъдат по-добри

Убеден съм, че когато еврото стане ваша валута , виталният стандарт, вероятностите за развиване и приходите ще бъдат по-добри . Това съобщи председателят  на Еврогрупата Паскал Донахю след срещата с  с вицепремиера и министър на външните работи в оставка Мария Габриел, премиера в оставка Николай Денков и финансовия министър Асен Василев. 

Еврогрупата е неофициален орган , основан през 1997 година, в границите на който министрите на страните членки от еврозоната разискват въпроси по отношение на общите отговорности на техните страни по отношение на еврото. Основната задача на Еврогрупата е да обезпечава тясна съгласуваност на икономическите политики сред страните членки от еврозоната. Друга нейна цел е да предизвиква основаването на условия за по-силен стопански напредък, обясниха от държавната пресслужба.

За визитата на Паскал Донахю  съобщиха от Министерството на финансите на 13 март. Председателят на Еврогрупата ще взе участие в проведената от министерството конференция „ Европейският път на България - присъединение към еврозоната: преимущества и провокации пред бизнеса ". В рамките на форума ще бъде разисквана готовността на страната ни за влизане в еврозоната, както и изгодите и провокациите от прекосяването към единната европейската валута като разплащателно средство у нас. 



Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР