Тялото на възрастен мъж е открито след пожар в поповското

...
Тялото на възрастен мъж е открито след пожар в поповското
Коментари Харесай

Труп след пожар в Априлово

Тялото на възрастен мъж е намерено след пожар в поповското село Априлово. Инцидентът е зародил нощес към 23,20 часа, а жертвата е 74-годишен самотноживеещ в парцела гражданин на селото, осведомят от Областната дирекция /ОД/ на Министерство на вътрешните работи в Търговище.

Трупът на мъжа е открит в кулоар на към метър от входната врата на парцела от пристигналите на място чиновници на РСПБЗН-Попово и на РУ-Попово. При първичния оглед следи от принуждение по тялото не са открити. Откарано е в МБАЛ-Търговище за аутопсия.

При пожара е унищожена към 400 кв. м. разгъната повърхност от постройката, към 230 кв. м. покривна структура, облекла, хранителни артикули, домакинско имущество.

Огънят е погасен от екип на пожарната в Попово с един противопожарен автомобил и две водоноски. За гасенето му са употребявани към 20 000 л вода.

Причините за пораждане на случая се обясняват. Образувано е досъдебно произвеждане. Разследването се прави под управлението на прокурор от Окръжната прокуратура в Търговище.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР