Тялото на 39-годишния бизнесмен Петър М. от Бургас, за чиято

...
Тялото на 39-годишния бизнесмен Петър М. от Бургас, за чиято
Коментари Харесай

Мистерията около секс смъртта на бизнесмена Петър се заплита

Тялото на 39-годишния предприемач Петър М. от Бургас, за чиято потресаваща кончина се заяви на 1 септември, към момента се намира в моргата на отделението по Съдебна медицина към УМБАЛ-Бургас, осведоми " Флагман ".

Веднага след аутопсията на 2 септември, издъхналият при упражняване на ексцентрична полова техника, е трябвало да бъде заровен от околните му. Уговорката била за опело на 3 септември, само че изненадващо за фамилията, наблюдаващият прокурор по формираното дело забранил освобождението на тялото.

Тогава проверяващите са нямали подозрение, че Петър М. жертва на неточност в сублимния миг на оргазма, защото не е съумял да управлява дишането си.

Отпадна вероятността с него да е бил полов сътрудник, защото майка му Таня е била безапелационна, че входната врата на жилището била заключена от вътрешната страна и било невероятно външен човек да се изниже по този необикновен метод.

И до този миг от ОДМВР и Прокуратурата не дават информация по това следствие, което в първите дни от гибелта на предприемача се считаше за завършено – липсваха данни за съдбовен посетител в спалнята му.

Резултатът от първата аутопсия в последна сметка е посочил, че половият фанатик е бил удушен от прекалено стягане на кожената каишка на врата му, а не от пластмасовото топче. То е било закрепено с шнур към врата му и е било сложено в устната празнина, с цел да попречи на издаването на стонове, които да бъдат чути в прилежащата стая, където спяла майка му.

Експертите са огледали кожените колани на глезените и китките му, които се оказали незадоволително стегнати. От това можело да се допусна, че връзването им е осъществено от самата жертва.

По информация следва втора аутопсия, от което би могло да се направи извод, че криминалистите не изключват, въпреки всичко, присъединяване в половия акт на тайнствен сътрудник, който би могъл да бъде както жена, по този начин и мъж, по сходство на ужасната гибел със затегнатите свински опашки на брачна половинка на Мис България Анита Мейзер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР