Тялото на 38-годишния Дмитрий Чебан, който изчезна в морето на

...
Тялото на 38-годишния Дмитрий Чебан, който изчезна в морето на
Коментари Харесай

Откриха и тялото на 38-годишния Дмитрий, изчезнал в морето край Созопол

Тялото на 38-годишния Дмитрий Чебан, който изчезна в морето на плаж " Смокиня " на 2 септември, е намерено, заяви брачната половинка му Надя Чебан, която го е разпознала по фотоси.
Още по темата
От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас прецизираха, че през вчерашния ден следобяд доброволец, оказващ подпомагане при обхождане на созополския бряг в търсене на безследно изчезналия Дмитрий, забелязал отвисоко в региона на скалите преди нос Агалина тяло на мъж без признаци на живот. Носът се намира на към километър след " Смокиня " в посока комплекс " Дюни ".

Поради настъпването на тъмната част на денонощието, бурното море и извънредно труднодостъпния регион - отвесни високи скали, през вчерашния ден трупът не е могъл да бъде изваден. 

Служителите от районна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", Гранична полиция и РПУ-Созопол ще изчакат вълнението да падне и ще приберат тялото по вода, защото по суша е невероятно, допълниха от МВР-Бургас.

38-годишният Дмитрий, който от години живее със брачната половинка си Надя в Бургас, изчезна в бурното море на плаж " Смокиня " на 2 септември към 15 часа. Той влезнал в морето дружно с 18-годишния братовчед на Надя - Данила, който им гостувал. Момчето е бесарабски българин. На идващия ден морето изхвърли тялото на младежа. 

В издирването на младия мъж, който е татко на малко момиченце, се включиха стотици доброволци след апел на брачната половинка му в обществените мрежи. Дмитрий бе търсен с дронове и катери, а по сушата морският бряг бе обхождан от доброволци.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР