Тя завела 1-годишната си дъщеря в Инфекциозното и изживяла най-големия

...
Тя завела 1-годишната си дъщеря в Инфекциозното и изживяла най-големия
Коментари Харесай

Млада майка от Варна с дете на 1 годинка: Не пожелавам и на най-големия си враг да стигне до там

Тя завела 1-годишната си щерка в Инфекциозното и изживяла най-големия си призрачен сън! Майка разказа кошмарния си престой в болница във Варна, написа Sofia24.bg.

Вижте описа й без редакторска интервенция:

Ще бъде дълго!

Приключението (проклятието) да си в Инфекциозна болница във Варна. Ама в действителност, премеждие на нервите и психическата непоклатимост. Не поисквам и на най-големият си зложелател да стигне до там.

София хвана вирус. София се обезводни за няма и 12 часа. Отиваме в болничното заведение с ясното схващане, че влизаме и имах бегла визия къде отивам.

Още с приемането сестрата ни се кара, крещи, макар молбите на лекаря на промяна да не се държи по този начин пред пациентите и макар извиненията му вместо нея, още кантят крясъците й от 5 сутринта. Приемат ни. Казват ми да заведа София в манипулационната, с цел да й сложат абокат. Другата сестра стартира да разисква каква майка съм, че надали не детето е хванало вирус, за какво съм я завела по това време и общо взето какви ли не думи изпълнени със завист.

Започват системите, минава първия ден. Идва втори. Отношението извънредно от всички. Визитациите са за няколко секунди - “Всичко наред ли е? " и даже не те изчакват да кажеш, а просто затръшват вратата. Питам на вечерната по какъв начин са на София проучванията и за какво не са й слагали системи и дежурния доктор с неуважение и благосклонност ми споделя НЕ ЗНАМ и ми тръшка вратата. Идва третият ден - най-сетне на сутринта естествена лекарка, която най-малко се приближи до детето, с цел да му пипне корема - уау…! Бодат я по 2-3 пъти, тъй като машината дава неверни резултати, детето се стресира и идва сестрата да й поставя система и споделя “кажи й да спре да реве, не мога да работя по този начин! " … Как да го кажа на едногодишно уплашено дете - не знам.

И да, това е същата тази, която беше при приемането ни. Информация никой не дава, държат се с теб доста зле, смазват те душевен, дават ти всевъзможни прилагателни, до момента в който напълно не рухнеш. Чакаш да ти падне мазилка на главата и се молиш по-бързо да минат дните.

Тоалетната и банята са едни за целият етаж(силно казано баня, нали..). Ако можете да избегнете инфекциозното във Варна го направете на 10282882%!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР